Home » Noutati » INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru achiziția de servicii – Gustare – Am prelungit termenul până în 22.11.2018, ora 14:00 – ACHIZIȚIA A FOST FINALIZATA !

INVITAȚIE DE PARTICIPARE pentru achiziția de servicii – Gustare – Am prelungit termenul până în 22.11.2018, ora 14:00 – ACHIZIȚIA A FOST FINALIZATA !

Beneficiarul COLEGIUL TEHIC DE TRANSPORTURI AUTO BAIA SPRIE – județul MARAMUREȘ a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru Licee derulate în cadrul Proiectului privind învățământul secundar – ROSE, şi intenţionează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția serviciilor, altele decât consultanța, pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare. În acest sens, sunteți invitaţi să trimiteţi oferta dumneavoastră de preț pentru următoarele servicii:

Gustare 72 zile / an (8 luni x 15 zile / luna in medie) x 4 ani pentru 30 de elevi

 

Click AICI pentru invitație

Click AICI pt anexă în format editabil

Menționăm că anexele modificate de către ofertant la rubrica “A. Specificații tehnice solicitate” nu vor fi luate în considerare.

            UPDATE: Am prelungit termenul până în 22.11.2018, ora 14:00 !

            ACHIZIȚIA A FOST FINALIZATA !